Aankoopadvies

Een hond aankopen is geen eenvoudige klus. Welk ras? Welke kweker? Welke pup? Welke asielhond? Het is bovendien een erg belangrijke beslissing: welke hond wordt je metgezel voor het komende decennium? Bovendien is een groot deel van het gedrag van de hond genetisch bepaald: wat er in zit komt er uit. Kijken naar de ouderdieren en het ras is dan ook doorslaggevend bij de aankoop van een pup. Een goede socialisering is daarbij nog extra belangrijk, daarom help ik jou bij het vinden van een goede kweker en geef ik jullie een goede start voor de verdere socialisering.

Koop je een hond uit het asiel, dan  help ik jullie de meest stabiele hond kiezen. Ik ben een grote voorstander van het adopteren uit een asiel, maar dan wel op een doordachte manier. De honden hebben vaak erge dingen meegemaakt en kunnen hierdoor gedragsproblemen ontwikkelen. Deze ontdekken vóór de aankoop is mijn doel, maar dit kan niemand voor 100% garanderen.

Een hond blijft bij jou voor een groot deel van je leven, je kan dus beter alle mogelijke voorzorgen nemen om er één te kiezen die past in jouw gezin.

Ik ga samen met jullie op zoek naar de hond die zal leiden tot een gelukkige en gezonde relatie. Ik begeleid jullie tevens bij de aanpassingen die jullie als gezin al dan niet maken om de hond in jullie leven in te schakelen (vb.: aankopen, eventuele aanpassingen in de woning, een dagplanning, …). Bovendien krijgen jullie een hele lijst tips mee om goed van start te gaan (hoe socialiseren, zindelijk maken, leren gehoorzamen).

GOED BEGONNEN IS HALF GEWONNEN!

Maak nu een afspraak!

Asielhonden